inapoi la ARTA&GRAFICA
BISTRO FUMETTO

Context
Fumetto este un restaurant cu un decor în stil italian vechi şi un vibe new-yorkez, ce se află localizat în centrul Bucureştiului. Acesta este gazda unor evenimente diverse, ce au nevoie de o semnătură individualizată. Cu un interior eclectic bogat în texturi, forme şi detalii, identitatea vizuală trebuie să urmărească o linie simplă şi stylish. Brieful a fost realizarea unui template pentru afişele evenimentelor.

Concept
Fumetto este un mix de elemente puternice, precum cărămidă şi beton, cu accente luxuriante aurii. Candelabrul supradimensionat, scaunele aurii şi canapelele verzi din catifea redau o atmosferă preţioasă, dar relaxată – sursă de inspiraţie pentru template. Ţinând cont de aceste aspecte, template-ul propus prezintă un design curat şi uşor de adaptat pentru fiecare eveniment. Logo-ul este mereu situat în partea stângă, centrul este dedicat ilustraţiilor evenimentelor, iar informaţia se află în partea dreaptă. Liniile subtile, aurii, fonturile şi ilustraţiile redau aerul sofisticat al restaurantului. Cercul central dedicat ilustraţiilor reprezintă candelabrul.
Logo-ul descrie conceptul restaurantului, eat by day, dance by night. Cercul simbolizează experienţa completă oferită de Fumetto şi simbioza dintre cele două aspecte aparent în antiteză ale conceptului.