inapoi la DESIGN INTERIOR
DESIGN

Design interior: Laboratorul de Arhitectură, www.laboratorul.ro
Arhitecţi: Laurenţiu Stănescu,
Tip: apartament 3 camere
Suprafaţă: 150 mp
Locaţie: Bucureşti
An execuţie: 2013
Stil: mix de elemente minimaliste

Context
Acest proiect de design interior a fost realizat pentru o tânără cu un stil de viaţă bine conturat, cu priorităţi foarte clare, căreia îi place ordinea unui spaţiu bine organizat. Elementul important din acest proiect este zona de lucru, pentru care clientul a dorit o atenţie specială.

Concept şi execuţie
Apartamentul este de tip open space, conturat de un design minimalist dominat de non-culori. Designul construit din mobilierul cu linii drepte devine primitor şi emană acel sentiment de “acasă” prin petele de culoare. Pe lângă rolul de accesorizare a spaţiului, aceste accente de culori îl delimitează visual.
Pentru un aspect cât mai curat, mobila pentru dining este flexibilă, gândită ca fiind o piesă rabatabilă ce face parte din mobilierul principal de perete.
Amenajarea spaţiului de lucru a fost realizată cu ajutorul unei nişe de studio, ce aşteaptă să fie decorată cu idei creative, precum canapeaua tapisată verde, încastrată în mobilier.
Baia păstrează stilul minimalist, iar peretele de mozaic verde este piesa de rezistenţă ce întrerupe monotonia unui stil simplu îmbrăcat în alb. Amenajarea şi mobilierul dormitorului păstrează acelaşi ton. Alăturarea de alb, crem şi multă lumină este spartă de un touch de culoare al tabloului, care se află deasupra patului.